Jäsenkirje 2-2019.

Iltamat

Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja sen myötä iltamat. Perinteiset iltamat järjestetään tänä vuonna tavallista aikaisemmin, eli jo keskiviikkona 17. huhtikuuta. Tämän vuoksi olemme keskustelleen lisäharjoituksista maalis- ja huhtikuussa, jotta esitykset pystytään hiomaan kuntoon. Pidetään kahdet treenit viikossa, eli molemmat ryhmät kokoontuvat tiistaisin ja keskiviikkoisin WPK-talolla klo 18.00 alkaen ensiviikon tiistaista 05.03. Toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni iltamien esityksissä mukana oleva tulisi harjoituksiin.

Iltamista vielä. Jos jollakin on ideoita ja mahdollisuuksia toteuttaa pieniä ohjelman palasia tanssiesitysten väliin, niin niitä otetaan mielihyvin vastaan. Iltamien ainaisena ongelmana on tanssiesitysten lyhyet väliajat. Samat ihmiset esiintyy perättäisissä ohjelmanumeroissa ja vaatteiden vaihtoon ei tahdo jäädä aikaa.

Toinen iltamia koskeva juttu on arpajaiset. Palkintoja tarvitaan, joten tässäkin kohtaa tarvitaan jäsenistöltä aktiivisuutta. Arvan hinta on 1 euro, joten palkintojenkin hinnan olisi oltava vähintään tuo summa. Tiittasen Aino on arpajaisten yhdyshenkilö. Ilmoitelkaa hänelle mitä palkintoja olette hankkineet, jotta Aino saa tehtyä palkintolistat. Ainon yhteystiedot: 040 7250647 ja aino.tiittanen@gmail.com.

Jäsenmaksu

Tämän vuoden jäsenmaksut pitää maksaa maaliskuun aikana. jäsenmaksun suuruus on edelleen pysynyt samana, eli 50,oo/nenä. Maksakaatten se seuran (Itä-Hämeen kansantanssijat ry) pankkitilille No: FI97 4212 1220 0098 76. Merkatkaa viesti-kenttään ainakin se, kenen jäsenmaksu on kyseessä.

Makasiinitanssit

Kuten jo aikaisemmin olen ilmotellut, Maksiinitanssit jatkuu ensi kesänä keskiviikkoisin. Järjestelyjä jatketaan samalla, hyväksi havaitulla systeemillä. Järjestelyryhmät pidetään samoina ja uudet jäsenet laitetaan ryhmiin mukaan. Mikäli joku ei pysty tai halua olla mukana järjestelyissä, niin laittakaa viestiä allekirjoittaneelle. Kesän yhtyeinä korostetaan paikallisuutta. IHKT.n houseband Puskan Sävel esiintyy neljästi, Satu-Maarit kaksi kertaa kuten myös Antti Aronen/Jouko Keskinen.

Virkistysmatka

Kesäkuussa on jäsenistöllä mahdollisuus lähteä IHKT.n virkistysmatkalle Kuopio Tanssii ja Soi festivaaleille. Lähtö on perjantaina 14. kesäkuuta ja kotiin palataan sunnuntaina 16 kesäkuuta. Matka taitetaan tilausbussilla ja majoitutaan Kuopion keskustassa sijaitsevaan Scandik Atlas-hotelliin. Matka kustantaa jäsenille maksimissaan satasen/jäsen. Sitovat ilmoittautumiset voi hoitaa harjoitusten yhteydessä Sappiinalla olevaan listaan viimeistään huhtikuun aikana.

Intoa harjoituksiin toivoo Tuomo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *