Jäsenkirje 4/21

Harjoitukset:

Syksyn harjoitukset ovat käynnistyneet ja vanhoja sekä joitain uusia askelikkoja on tungettu osallistujien lihasmuistiin. Harkat jatkuu joulukuulle tiistaisin ja keskiviikkoisin WPK-talolla alkaen klo 18.00. Jos tulee muutoksia, niin niistä kerrotaan seuran www.sivuilla os: www.itahameenkansantanssijat.fi, joita pyritään päivittämään jatkuvasti.

Hollo ja Martta festivaalin kansainvälinen ilta

Yksi seuramme syksyn tärkeistä tapahtumista on perinteisen Hollo ja Martta kansantanssifestivaalin kansainvälinen ilta WPK-talolla keskiviikkona 03.11. Vieraaksemme saapuu unkarilainen ryhmä. Tiistairyhmä treenaa parhaillaan omaa ohjelmanumeroa tilaisuuteen. Illan sujuva läpivienti vaatii lisäksi useiden henkilöiden työpanoksen. Tekijöitä tarvitaan lipunmyyntiin, järjestyksen valvontaan, arpamyyntiin ja kahvilaan. Ilmoitelkaa mihin ”virkaan” haluatte harjoituksissa olevan listaan tai suoraan minulle. Lisäksi tarvitaan arpajaisvoittoja. Kun jokainen tuo kaksi vähintään kahden euron arvoista palkintoa, niin saadaan aikaiseksi kunnon arpajaiset. Arvan myynti on tärkeää seuran talouden kannalta.

Matka Hollo ja Martta festivaalin pääkonserttiin

Hollo ja Martta festivaalin pääkonsertti vietetään Lahden kaupunginteatterin Juhani näyttämöllä lauantaina 6 pnä marraskuuta alkaen klo 16.00. Järjestämme matkan ko. konserttiin seuran kustannuksella. Matkan aikataulu tarkentuu myöhemmin. Sitovat ilmoittautumiset harkoissa esillä olevaan listaan tai minulle puhelimitse.

Syyskokous

Seuran syyskokous pidetään tiistaina 09.11.2021 ja varsinaisten syyskokousasioiden lisäksi kokouksessa päätetään makasiinitanssien jatkosta ja mahdollisuudesta järjestää tansseja talviaikaan WPK-talolla. Makasiinin vuokranantaja vaihtuu ja tässä yhteydessä meidän on mietittävä vuokrasopimuksen jatkoa.

Syysterveisin

-Tuomo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *